Tjoho

Vi är djurfria för tillfället. Djuren är på semester hos sin mormor (dvs min mamma) och det känns skumt.. Man väntar sig att de ska poppa fram överallt och det ligger en väska på golvet som titt som tätt förvandlas till Nanouk i min ögonvrå..
Men djuren tycker nog att det är skönt att slippa folket imorgon.. Jag håller tummarna för att det ska bli en lyckad fest..

Mitt komma-i-form-projekt går riktigt bra..
Vecka 1:  -2kg
Vecka 2:  -2kg
Vecka 3:  -1,1kg

Har alltså totalt gått ner 5,1kg.. Började tänka på ett samtal med bästis Ida. Hon sa att en liter mjölk väger ett kilo.. Hur kan jag ha gått ner 5 mjölkpaket utan att märka det så mycket? Det är ju grymt mycket! *Klappa sig själv på axeln*

Låååång natt

Fast det gick bra iaf, men segt.. Och såklart får man mess från bemanningen att man ska jobba i eftermiddag. Bara att ringa upp och be henne ta bort det.. Nu är det bara att hoppas att man får jobba mer för bemanningstjejen har rykte om att vara en favoriserande bitch så det är bara att hålla tummarna att hon inte blev irriterad på mig..

Maria var förbi en sväng imorse.. Hon hade ett möte i fagersta och hade lite väntetid... Det var nog mest en tävling i vem som var tröttast.. Vi var sååå sociala.

Börjar se fram emot festen lite grann igen.. Men det känns inte lika skoj som när jag började planera..

Örat är faktiskt okej nu.. Svullet och så men jag har inte tagit nån värktablett sen imorse.. Så imorgon ska jag börja promenera igen.
Inne på tredje dagen med GI-kost.. Har varit gott hitills fast älsklingen var inte så nöjd med laxen idag.. Händer inte mycket på viktfronten men jag har ju varit väldigt stilla i veckan pga av sjukdom.

Dumma dumma

Eftersom man har svårt att säga nej och alltid vill ställa upp blir det så här.. Vet ni vad jag ska göra!? Jag ska jobba inatt!! Smart, mycket smart när man har öroninflammation.. Men men, krisar det så får jag väl göra mitt bästa.. Nu ska jag väl duscha och försöka sova ett par timmar.

fortfarande ont

Visst har värktabletterna hjälpt så att man får sova lite grann. Men nog har man vaknat ett antal gånger och haft panikont.. Och bara legat och längtat efter att få ta fler piller.. Och jag tror att mina ögon håller på att svullna.. Är jag allergisk mot nåt i pillrena helt plötsligt? Eller är det bara att man sover dåligt som gör att man har tefat under ögonen? Det här blir nog en till sån där superdag... Blev en bra början för min blogg iaf.. Kanske ska döpa om den till "den sjuka pessimisten bloggar".

....

Och ingen behöver ta det personligt eller känna att jag beskyller någon. Nästan alla har anledningar att inte komma som jag förstår precis och jag förväntar mig inte att de ska komma.. Det känns bara pissigt att verkligen alla av mina närmsta vänner har annat för sig. Och även om jag vet varför ni inte kommer känns det tufft för självförtroendet. Ja, ni fattar, allt är bara allmänt mörkt nu.

Skit i allt

Det är lite tufft att inte ta åt sig när ingen av ens bästa vänner vill komma när man ska ha fest..Känns som man blir ständigt bortprioriterad. Känner mig totalt värdelös just nu. Ska aldrig anstränga mig och ordna nån fest fler gånger.

Underligt..

Vad konstigt att man har haft ont när man har haft sönder trummhinnan... Nu blir det en dag av pillerknaprande.. Jättebra läkare på vårdcentralen hade jag med.. Färdig på fem minuter med en massa piller att hämta ut! Tack för det :)
Och tack Linnea för att du ställer upp när vi är krassliga!

Aj aj aaaaaj!!

Sitter och väntar på att klockan ska bli åtta så att jag kan ta mig till vårdcentralen och tigga droger... Har sovit typ samanlagt en timmne, högst, inatt.. Det går inte att ligga på örat för det gör ont, går inte ligga åt andra hållet, för det gör ännu ondare av nån underlig anledning.. Och att sova på rygg går verkligen, det går verkligen inte att somna..
Känns som det kommer bli en riktig toppendag... not!! Och så fortsätter det att rinna ur örat, myyysigt.. Jag antar att det varar... Börjar iaf kännas som riktig öroninflammation och inte bara irritation...

Åh, klocka gå fortare!!!!!!

Nu hittade jag det första jag skrev, wiie

Och det här kommer intressera mig i en månad högst och sen kommer jag tröttna.. Vild gissning.. Men jag börjar känna mig utanför när alla andra är så hippa så de delar med sig av sitt liv på nätet, så jag lär väl göra ett försök..

Jag har sjuuuukt ont i mitt öra för tillfället.. Vet inte om det är öroninflammation eller om jag har kliat sönder det bara... Ibland är proriasis inte roligt.. Eller rättning, ibland är psoriasis värre än vanligt, inte så att det är kul nånsin.. Får se om man får uppsöka farbror eller tant doktor imorgon... Märkte för ett tag sen att det rinner något konstigt ut ur örat.. Kanske hjärnan som söker en bättre miljö.. Ni kan väl hojta till om jag börjar prata mer goja än vanligt..

Igår var Maria här och gud vad jag saknar dig vännen!!!! Vi hade skitkul,, tills vi tappade orken och satt och stirrade på varsin punkt i rummet ungefär, mitt onda öra hade nog ett finger med i spelet.. Nästa helg blir det inflyttnings/födelsedagsparty.. Och ingen av mina närmaste kommer förutom Anneli.. Men det blir väl skoj att lära känna alla andra lite bättre hoppas jag :)

Jaja, ska väl inte tråka ut er från första början.. Kan spara mitt livs historia till en annan dag!

Ciao

Ny i cyberspace.

Skrev mitt första inlägg och förhandsgranskade det.. När jag skulle publicera det så var all text borta.. Och nu orkar jag inte anstränga mig igen.. Så hej hej!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0