Hos bästis

Är nå¨got sjukt trött idag.. Kan bero på att jag och Ida låg uppe och pratade till kl 6 imorse... All alkohol vi lyckades svepa i oss har inte heller hjälpt.. Men guuuud vad kul vi hade! Tror inte jag har skrattat så på åratal. Till och med så att mitt gamla Mutley-skratt kom fram... Exempel på ämnen som avhandlades är:

En trött Emma konstaterar att Idas blommor är med i dokusåpa.. En har dött men nån måste ut...??

Ida måste ju faktiskt leva. Bevis? Hon köpte ju en smowboard idag.

Tyvärr kommer man inte ihåg allt men kul hade vi.. Den här helgen har blivit ett litet lyckopiller iaf. Snart ska vi käka pizza och glo tv. Seg i huvudet. bye.

Va?

Haha, jag är så himlans aktiv här jag.. Visst skrev jag tidigare att jag skulle skriva några inlägg och sen tröttna? Haha jag känner mig själv iaf :)
Linnea kommer snart hit och så ska vi äta semla och glo TV.. Om hon kommer ihåg mig :) Virrighet sitter i den familjens gener tror jag =P
Har för övrigt gått ner 8 kilo nu.. Duktig jag! Fortfarande väldigt peppad. Nanouk har fått ett nytt ben idag som luktar mint.. Han vet inte riktigt vad han ska göra med det och kommer och ska ge det till mig hela tiden.. Jag vill inte tugga ben, men det är väl gulligt av honom att vilja att mamma ska ha friska tänder. Katterna fick kattmyntamöss också.. Det luktade namnam och Mika låg och ålade sig på köksbordet i bästa kom-och-ta-mig-maneér...
Shoppat halsband för presentkortet jag fick av Sofie i födelsedagspresent.. Finfint, så nöjd.. Och en stegräknare som hittills inte imponerar.. En sträcka på 4,45 km var ca 1,7 enligt den.. Måste prova ha den på andra ställen.. Gått över    
400 000 steg nu. Lite imponerande.. Jag har gått förbi stockhol helt på egen hand =)
Aja, massa strunt blev det.

duktiga

Åh vad jag och Ida är duktiga. Vi har gått 22,7 mil på två veckor.. Vi är nere på Gotland nu iaf :) Vi har setat i telefon och kollat på olika ställen och hur långt vi måste gå för att komma dit... Vi blev lite kära i Mauritius.. Fast det kanske är lite för långt bort.. Vi får se :)
Nu ska jag snart gå ut och gå med Linnea så vi ökar på milen!!

Blä

Mår allmänt värdelöst just nu.. Helgen har varit sådär och idag blev jag och Anneli osams över ett missförstånd som blev uppförstorat 500% typ.. Fattar inte riktigt vad som hände ens.. Slutade med att Anneli gick ifrån oss och jag stod uppe vid servus och fick en panikångestattack.. Stackars Mattias fick ringa mitt jobb och fråga om de kunde hitta en annan vikarie till eftermiddagen för jag känner inte att jag klarar av att jobba.. Känns som att mitt liv bara är en enda röra och allting går åt helvete.. Jag funderade på att söka klimatvårdsresa men nu känns det som att det inte är nån idé.. Jag hoppas att jag bara har en tillfällig svacka för just nu ser allt jävligt mörkt ut..

Ja må jag leva!

Idag har det varit tårta och lite paket.. Lite småseg dag men har varit trevligt ändå. Mysigt att ha min Anneli här och kul att Sofie kom över.. Sen kan man fundera på vad för människor som fikar på Elsas innan man ska på födelsedagsfika? Brukar ni gå ut och äta innan ni är bjudna på middag hos folk?? Aja, nu är man 23 och livet går vidare..

Jag har en plan :)

Idag har jag nog gått mest hela tiden känns det som.. Först en promenix med Linnea i typ två timmar. Sen en kortis på ca 20 minuter och nu på kvällen gick jag en sväng och mötte älsklingen och det blev 80 minuter.. Över 14 000 steg iaf..

Jag fick värsta idéen för nån timme sen så nu har jag och Ida ett projekt.. Vi ska "samla" steg tillsammans och så långt vi har gått ska vi åka nästa sommar! Skitkul! Fick idéen av Anneli som gjorde så med sitt jobb och de åkte till Turkiet tillsammans har jag för mig... Verkligen peppgrej iaf. Och bonus att få åka på semester med bästis också :)

Anneli kommer på fredag och ska fira mig, det ska bli skoj.. Får se vad man hittar på...

Jag är totalt insnöad på min viktnedgång nu för tiden så jag ska nog sluta skriva innan jag blir tjatig.

Liten men naggande god??

Det blev en riktigt mysig och rolig kväll igår.. Fast inte var det mycket folk.. Tre ställde in igår för att de mådde dåligt och två dök inte upp i huvud taget.. Så 5 pers kom till vår lilla fest.. Varav två var nyktra.. Men det var verkligen rätt personer som kom! Hade verkligen sååå trevligt.. Och så är jag så stolt över mig själv.. Jag slog Sofie i sing star!!! Eller jag slog henne i två och hon slog mig i två.. Men ändå, jag trodde inte jag hade en chans :) Mattias var superfull och däckade av med världens fyllehicka, grattis. Jag låg och lyssnade på hans hicka i typ en halvtimme tills jag tillslut kunde somna jag med. Jag var väl måttligt road kanske.. :P 

Nästa lördag fyller jag 23 år.. Känner mig gammal, buhu..

Annars är allt lugnt..

RSS 2.0